Jack – Doorspekt met passie

Jack Liemburg is een kunstenaar die op geheel eigen en onnavolgbare wijze een kunstbeleving biedt. Zijn schilderijen zijn vaak doorspekt met passie, kracht en rebellie. Kenmerkend in zijn werk is de combinatie van schildertechnieken en fotografie.

Jack haalt zijn inspiratie uit alledaagse en vooral bijzondere ontmoetingen, reizen en muziek. Al deze elementen zijn terug te vinden in zijn unieke schilderijen die als echte statements van de muur spatten.

Zijn werk wordt geëxposeerd en verkocht in onder meer Ibiza, Sidges, Rotterdam, Amsterdam, Muiden (Jan des Bouvrie) en Apeldoorn. Jack kan op verzoek exclusieve opdrachten uitvoeren als persoonlijke aandenken of cadeau voor bijvoorbeeld jubileum, liefde, feest voor zakelijke en privé doeleinden.

Bent u op zoek naar een creatieve happening of een leuke schilderworkshop in Apeldoorn? In Jack’s kleurrijke atelier spat de verf en de creativiteit erop los!

In een workshop bij Jacks Art kunt u met vrienden, vriendinnen, partner of familie terecht voor een leuke en inspirerende middag of avond. In 2 uur tijd maakt u een eigen kunstwerk in de kleurrijke stijl van Jack. U leert werken met verschillende soorten verf- en kunstenaarstechnieken en beleeft het unieke kunstenaarsgevoel in een echt atelier.

Jack

jack

Kunstenaar

Echte statements die van de muur spatten

Terug