Blauw Geluk

Blue Bliss

 

Blauw Geluk

Geïnspireerd door de interieurdecoratie van het monumentale paleis van de Moorse vorsten van Granada in Spanje, zal het Alhambra tapijt koninklijke grandeur in uw inrichting kanaliseren. Gebruik dit monochrome tapijt als basis voor een goed afgeronde bank die bestaat uit meerdere Lando stoelen. Combineer met de Monterey sofa in vintage stijl voor een vleugje glamour uit de jaren 1950.

 

Voor een onovertroffen eclectische stijl voeg je de zwart fluwelen Bonita bank toe, de Egeïsche blauwe Dulwich stoel met spijkerkopjes en de verfijnde Monkey kruk die een turquoise zitvlak met zijden kwastjes ondersteunt. Combineer met de Quercus salontafels van versteend hout, de retro Lindos bijzettafels, de Aubrey tafels en de chique Aura trolley met twee niveaus.

Kijk ook in de webshop voor meer inspiratie

BLAUW inspiratie
Terug