Julian Knol – masterflorist met passie

Masterflorist word je niet zomaar!

Naast een vakgerichte opleiding en de ervaring is vooral ook de eigen signatuur van de master herkenbaar. Julian Knol is masterflorist en maakt al jaren prachtige boeketten met bloemen zonder opvullingen met blad. Ook haar arrangementen zijn gemaakt met veel aandacht voor kleur en textuur. Steeds weer lukt het haar om met de mooiste bloemen wonderschone creaties af te leveren die mensen ontroeren of blij maken. Persoonlijk, ambachtelijk en artistiek. Elke kleurcombinatie durft ze aan, geurcomposities om nog meer invloed uit te oefenen op de sfeer.

 

Wij vragen Julian wat haar inspireert:

Julian zegt ‘Vanuit mijn passie en creativiteit geef ik kleur aan onvergetelijke momenten. Elk boeket of arrangement moet een feestje zijn voor ogen en neus, rechtstreeks naar je hart! Speciale momenten nog specialer maken, dat doe ik met liefde.

Ik houd van bloemen van het seizoen, van contrasten in kleur en textuur, stoer en fijntjes, hard en zacht, maar altijd in harmonie. Inspiratie haal ik overal vandaan: van interieurs tot mode en kunst. Maar de echte fascinatie komt uit de natuur zelf.

Bloemen zijn ook emotie en ik probeer elke keer deze emotie te vertalen in mijn bloemen en daarmee mensen te raken.  Mijn opdrachtgevers laten me meestal vrij in de bloemenkeuze en stijl van boeketten of arrangementen. De ene keer ingetogen pastel, dan weer met uitbundige kleurcomposities die vrolijkheid brengen of troost kunnen bieden. Ik maak ook spetterende bruidsboeketten: ultieme bloemen van liefde. Vanuit mijn atelier werk ik voor klanten en ik bezorg in de regio Apeldoorn maar ook via goed verpakte dozen kan het ook via postverzending bezorgt worden in heel Nederland’.

IMG_20210211_115859
Terug