Marie-Stella-Maris: luxe huisparfums en body care

MARIE-STELLA-MARIS 2018-09 LR -18 kopie-1602x801-w

 

Marie-Stella-Maris: luxe huisparfums  en body care

Marie-Stella-Maris is een Amsterdams bedrijf met een lijn van natuurlijke luxe huisparfums en body care producten kan je hiermee goed voor jezelf én voor een ander zorgen. Wellicht ben je er al eens mee bekend geraakt in luxe hotels maar ook voor thuis gebruik is zijn deze heerlijke producten mét een missie verkrijgbaar.

Met de gift sets verras je met een origineel en Nederlands verwencadeau én help je ook nog anderen in de wereld aan toegang tot schoon water en hygiëne; 5% van de omzet wordt namelijk besteed ten behoeve van waterprojecten in ontwikkelingslanden.

De producten zijn verkrijgbaar in verschillende originele uniseks geuren en worden met aandacht voor detail vormgegeven. Tijdens de ontwikkeling van deze unisex-producten zijn onderscheidende geurfamilies gecreëerd die overeenkomen met verschillende emoties. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit weerspiegelen de kernwaarden en productfilosofie met een duurzame productie en distributie.

✓ Vrij van parabenen en siliconen

Alle producten zijn dermatologisch getest en vrij van: parabenen, siliconen, lauryl sulfaat, kunstmatige kleurstoffen, petrochemische chemicaliën, glycolen, TEA en DEA.

Er zijn vier exclusieve geurvarianten met originele en verschillende dimensies. De geuren zijn authentiek en tijdloos:

No.92 Objets d'Amsterdam  Levendig, vrijheid, nuchter, fris

Objets d’Amsterdam is de iconische geur; helder en subtiel prikkelend. Sprankelende citrusnoten en groene thee zorgen voor een frisse sensatie, terwijl de onderliggende amber en musk de geur diepte en warmte geven. Objets d’Amsterdam is een echte no-nonsense geur, zoals de mentaliteit in de stad waarnaar ze is vernoemd.

No. 76 Courage des Bois  Warm, diep, zich thuis voelen, tijdloos

Klassiek, luxueus en tijdloos. Warme ingrediënten van sandelhout en patchouli zorgen voor een geur van betrouwbaar comfort, terwijl de toevoeging van de robuuste en licht rokerige oudh een unieke draai geeft. Courage des Bois roept een gevoel van veiligheid op waarop u altijd kunt vertrouwen.

No.74 Lemon Notes   Energiek, zonnig, wake up call, verfrissende kickstarter

Een energiek, verfrissend en eigenzinnig karakter met drie ingredienten citroengras, bergamot en vetiver.

No.73 Poivre Noir Frais   Origineel, elegante power boost, eigenzinnig, kruidig

Een geur waar je altijd op kunt rekenen: klassiek, elegant en uniseks. De drie ingrediënten; zwarte peper, geranium en lavendel, maken de geur origineel en eigenzinnig. De peper geeft een kickstart, terwijl de geranium en lavendel zorgen voor ontspanning, zonder dat het geheel zijn krachtige karakter verliest. En ondanks de ogenschijnlijk eenvoudige compositie (of misschien juist wel daardoor) is deze geur complex, mysterieus en verslavend.

NEW-Marie-Stella-Maris-scentdiffuser_470ml-762x762
Terug